Samo na webu

Salt Block - ELECTROLUX KAMEN-SOL

9029798239

Novi proizvod

Budući da se dobiva iz ružičaste kamene soli koju nalazimo visoko u Himalaji, slani blok je postojan na visoke i niske temperature. Upotrebljavajte ga na ploči za kuhanje ili na roštilju, u pećnici ili kao hladni pladanj za posluživanje. Bilo da se koristi za čuvanje, kuhanje ili prezentaciju na stolu, slani blok pretvorit će vaš obrok u slasno iskustvo.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

482,30 kn

-30%

689,00 kn

Podaci

Brand Electrolux
Visina 81 mm
Širina 220 mm
Dubina 315 mm

Više informacija

Kuhajte zdravo, začinjujte prirodno

Izrađen iz nalazišta soli na Himalaji, blok od soli iz Electrolux-a zdravi i slastan način za začinjavanje vaših jela. Budući da je ružičasta kamena sol bogata mineralima, jela će biti bogatija prirodnim aromama dok se kuhaju pa ne morate koristiti dodatno maslo ili ulje. 

Fleksibilnost za vaša jela

Blok od soli iz Electrolux-a isporučuje se sa elegantnom čeličnom drškom projektiranom za jednolikom raspodjelom topline. Omogućuje kuhanje na ploči za kuhanje ili u pećnici. Bez okvira jela se mogu pripremati i na roštilju.

Društveno kuhanje na stolu

Kuhajte svoja jela na stolu sa našim blokom od soli. Prirodni minerali ostaju vrući dugo nakon uklanjanja iz pećnice. Tako jela možete peći i posluživati u isto vrijeme - uistinu jedinstven način zabavljanja gostiju.

Jela održavajte vrućima ili hladnima

Držite svoja jela na pravoj temperaturi sa našim blokom od soli. Njegova površina ostat će vruća ili hladna pa ohlađene slastice možete poslužiti izravno iz zamrzivača ili zapečene večere izravno sa ploče za kuhanje ili iz pećnice. 

Pribor

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: