• Novootvoreni servisno prodajni centar za Electrolux aparate
 • Odjenite se u ritmu svojega života
 • 30 dana probni rok usisavači Electrolux Pure i9 Pure D9 i Pure F9
 • TA kućanski aparati

  Perilice posuđa

  Vratite blistavost svom posuđu i čašama, bez obzira na veličinu vaše kuhinje. Odaberite između tradicionalnih veličina, uskih perilica posuđa i modela koji se postavljaju na pult.

 • TA kućanski aparati

  Ploče za kuhanje

  Kuhajte sigurno na plinskoj ploči za kuhanje ili odaberite keramičku ploču koja olakšava čišćenje. Štoviše, indukcijske ploče za kuhanje su sigurne, jednostavne za čišćenje i imaju nevjerojatnu kontrolu temperature.

  POGLEDAJ PONUDU

 • TA kućanski aparati

  Perilice rublja

  Pronađite najbolju perilicu za sebe. Uređaj koji odgovara vašem rasporedu. Osvježite svoju odjeću pomoću pare. Također tretirajte vunu i svilu, bez straha da će se vlakna oštetiti. 

  POGLEDAJ PONUDU

Pratite nas na Facebooku

Rezervni dijelovi

U ponudi imamo veliki izbor rezervnih dijelova, pribora i potršnog materijala (vrečiće, filteri i sl.) Ako u našoj web trgovini ne pronalazite rezervni dio koji trebate ili niste sigurni da li odgovara na Vaš aparat budite slobodni poslati upit putem obrasca 

(https://www.tehno-agram.hr/content/rezervni-dijelovi)

Tehno Agram d.o.o. je specijalizirana tvrtka za prodaju aparata, servis, prodaju rezervnih dijelova i pribora proizvođača grupacije Electrolux. Kao jedina hrvatska tvrtka specijalizirana isključivo za aparate iz Electrolux grupacije (Electrolux, Zanussi, Aeg...) možemo reći da naši djelatnici najbolje poznaju Vaš aparat. Naši djelatnici sa višegodišnjim iskustvom najbolje vas mogu savjetovati kako kod kupnje novog aparata, tako i kasnije.